Yeah, vakantie

Wat hebben we hier met z'n allen naar uitgekeken! Tijd dus om aan de slag te gaan met de voorbereidingen.

Wat hebben we hier met z'n allen naar uitgekeken! We kunnen en mogen naar steeds meer landen op reis. Tijd dus om aan de slag te gaan met de voorbereidingen. Ben jij iemand die alles al lang van tevoren klaarlegt of gooi jij op het laatste moment snel jouw koffer vol? Welke inpakker je ook bent, we willen natuurlijk allemaal zo compact en comfortabel mogelijk reizen. 

Ruimte besparen?

Kies voor reisvriendelijke ‘Super Foodies Travel Kit de luxe’ met daarin vier onmisbare producten, om elke reis of een weekendje weg nog comfortabeler te maken. Deze unieke travel kit bevat maar liefst vier onmisbare vegan producten. 

De vier bijzondere producten in de travel kit uitgelicht

Of je nu in een vijfsterrenhotel of een Airbnb verblijft, een geurkaars is altijd een geweldige manier om stemming te creëren voor plezier, romantiek of ontspanning. Geef jouw verblijf een luxe geursensatie van groene thee dankzij de geurende sojakaars.

Je haar blijft in topconditie met de shampoo en conditioner voor alle haartypes. De 100% vegan samenstelling zorgt voor een milde reiniging, respecteert de hoofdhuid en maakt het haar soepel en glanzend. In plaats van siliconen gebruiken wij plantaardige oliën, die de hoofdhuid verzachten en droog en beschadigd haar herstellen. Een hydraterende werking regenereert en revitaliseert normaal tot droog haar, terwijl de haarvezel van beschadigd haar sterker en gladder wordt.

Jouw huid krijgt alles wat deze nodig heeft met de pure comfort cream. Een comfortabele, voedende en beschermende gezichtscrème met een zachte textuur, boordevol antioxidanten. Een rijk geconcentreerde voedende crème die gemakkelijk wordt opgenomen, door de huid dankzij een geavanceerde samenstelling op basis van Japanse Matcha thee.

Slapen in een vliegtuig cabine of op een hotelkamer zonder goede gordijnen, kan je nachtrust ernstig verstoren. Dat probleem is simpel op te lossen met een Oolaboo slaapmasker. Reizen moet natuurlijk wel in stijl, daarom hebben wij een bijpassende Oolaboo toilettas voor al jouw basis benodigdheden. Deze Super Foodies Travel Kit de luxe bestellen kan hier. Verwen jezelf of geef deze verantwoorde luxe cadeau aan iemand.

Bestellen

Ander nieuws

Team van Picasso Made
6/12/2022

Dank voor het vertrouwen in het afgelopen jaar

Nieuws

Wij kijken er naar uit je de komende weken te ontvangen in onze haarstudio.

Youtube Icoon
Bekijk op Youtube
Bekijk
Nieuwe tophaarstylist Carola bij Picasso
6/12/2022

Picasso verwelkomt tophaarstylist Carola

Nieuws

Wij verwelkomen Oolaboo tophaarstylist Carola de Deugd als nieuwe collega in het Picasso team.

Youtube Icoon
Bekijk op Youtube
Bekijk

Andere acties

Picasso Vegan Smart aesthetics peptide program
19/6/2024

INTRODUCTIE: Vegan Smart aesthetics peptide program

Actie

Voor de 100% vegan verzorging en verbetering van de rijpere huid.

Youtube Icoon
Bekijk op Youtube
Bekijk
Peace and Joy cadeau box bij Picasso Made
6/12/2022

PEACE AND JOY verwen box

Actie

De ultieme gift deze Kerst!

Youtube Icoon
Bekijk op Youtube
Bekijk
Dutch Beauty Award
2/11/2022

Oolaboo winnaar bij de Dutch Beauty Award

Actie

Wat zijn wij trots! Ieder jaar organiseert de vereniging Experts of Beauty de Dutch Beauty Award.

Youtube Icoon
Bekijk op Youtube
Bekijk