Oolaboo winnaar bij de Dutch Beauty Award

Wat zijn wij trots! Ieder jaar organiseert de vereniging Experts of Beauty de Dutch Beauty Award.

Wat zijn wij trots! Ieder jaar organiseert de vereniging Experts of Beauty de Dutch Beauty Award. Dit is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland. De beste, mooiste en meest originele producten worden door een vakjury beoordeeld, waarna de winnaar wordt bekroond met de Dutch Beauty Award. In totaal doen er ieder jaar zo’n 200 producten in 25 categorieën mee.

Oolaboo, het merk waarmee wij bij Haarstudio Picasso werken ging er vandoor met zo’n award. Zij wonnen deze keer een award in de categorie ‘Made in NL’ een categorie waar uitsluitend in Nederland geproduceerde merken aan mee mogen doen.

Het juryrapport was zeer lovend:

‘Altijd mooi, de innovaties van dit oer-hollandse merk. Een merk dat meer erkenning verdient door de duurzame insteek en mooie look & feel van de werkzame producten. Vegan, heel fijn, luxe en prachtig. Precies de redenen dat Oolaboo de award wint met Skin Defense DNA protective program.

Namens team Picasso willen wij Oolaboo dan ook van harte feliciteren met het winnen van de Dutch Beauty Award Made in NL!

Lees meer

Over Oolaboo

Oolaboo is een vegan merk, waarbij de producten bestaan uit doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen. De producten zijn ontwikkeld met de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van haar- en huidverzorging. De productie van de Oolaboo producten gaat volgens de strengste kwaliteitseisen onder het toezicht van apothekers. Alle producten van Oolaboo zijn 100% vrij van parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten. Alle potten en flacons van Oolaboo zijn gemaakt van verantwoorde kunststoffen (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord, omdat ze milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Ander nieuws

No items found.

Andere acties

Super Foodies Travel Kit de luxe
2/9/2021

Yeah, vakantie

Actie

Wat hebben we hier met z'n allen naar uitgekeken! Tijd dus om aan de slag te gaan met de voorbereidingen.

Youtube Icoon
Bekijk op Youtube
Bekijk