Webshop

Kies voor gemak en bestel jouw producten in de webshop

Super Foodies van Oolaboo

Het hart van ieder Super Foodies product is Japanse Matcha. Matcha is een superfood in het kwadraat. Het bevat zoveel goeds voor ons haar, onze huid, onze vitaliteit en gezondheid. Het zit namelijk boordevol antioxidanten en is rijk aan proteïnen.

De Super Foodies collectie van Oolaboo bestaat uit haarverzorging (hair care), huidverzorging (skin care), mondverzorging (dental care) en zonbescherming (sun care).

De mondverzorgingsproducten bevatten geen fluoride, geen gluten en zijn 100% veganistisch.

Ontdek alle Super Foodies producten van Oolaboo in de webshop van Picasso

Bekijk de producten
Oolaboo producten

Luxury Hair Care

Onze collectie haarverzorgingsproducten is geboren uit onze ervaring in ‘Skin Care Technology’. Dit heeft als voordeel dat onze haarverzorgingsproducten niet alleen een zeer luxueuze beleving geven, maar ook resultaatgericht werken. Iedere formule garandeert soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig haar met 100% respect voor de hoofdhuid.

De shampoos en conditioners bevatten allemaal het Quinoa Protein Complex. Quinoa is niet alleen voor ons lichaam een uiterst voedzaam ingrediënt, maar ook voor ons haar. Het bevat hoogwaardige aminozuren die tot diep in je haarvezels doordringen. Kiezen voor de Luxury Hair Care serie van Oolaboo is kiezen voor de bescherming en de verbetering van jouw haar.

Ontdek alle Luxury Hair Care producten van Oolaboo in de webshop van Picasso

Bekijk de producten